Sefa Olcay
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. Köşe Yazıları
  4. İsteyince 1 Yılda Yeter

İsteyince 1 Yılda Yeter

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel seçimlerin üzerinden 1 yıl geçti.Dönüp etrafımıza baktığımızda gözümüze çarpan bir yer var ki orası cennetten bir parça gibi bir yer.
Koyları, sahilleri ve mas mavi Van Gölüyle Adeta insanı büyülüyor.
 İşte bu güzel şirin cennet Adilcevaz bir yıl önce bir seçim yaptı ve Genç, Dinamik, Bilgili ve en önemlisi güler yüzlü bir başkan seçti kendisine.
Bir yıl içinde nelere söz verdi neler yaptı diye seçim manifestosunu aldım önüme.Okudum okudum. Okdukça hayran kaldım. Çünkü en önemlisi şehre kısa bir sürede doğalgaz gelmişti.
Yollar onarılmış bir çok sorun tarih olmuştu.Çalışanından halkına herkesin yüzünde güller açıyordu.Çünkü genç başkanları vaat ettiklerinin fazlasını yapmakta kararlı, Adicevaz’ı 
marka şehir haline getirmekte yeminliydi.
 1 Yıl içinde yaptıkları için Başkanı tebrik ederken, Kalan sürede yapacakları için sadece ona Allah’tan güç ve kuvvet dilemekten başka bir seçenek kalmıyor. Çünü azimle 
çalışan bu Gençve Dinamik başkana Allah güç Kuvvet verdikçe Adilcevaz için neler yapacağ aşikar.
Daha nice hizmetlere Güzel İnsan…

İsteyince 1 Yılda Yeter

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bitlis Doğru Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.