Bitlis’te Muhtarın Oğlu Hayatını Kaybetti
Bitlis’te Muhtarın Oğlu Hayatını Kaybetti
İçeriği Görüntüle

Bitlis’in Mutki ilçesinde sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesine yönelik önemli bir destek daha geldi. Eren Ailesi tarafından Mutki Devlet Hastanesi’ne son teknoloji hemodiyaliz cihazı bağışlandı.
Sağlık alanında vatandaşlara sunulan hizmetlerin geliştirilmesine katkı sağlayacak cihaz, özellikle hemodiyaliz tedavisine ihtiyaç duyan hastalar açısından önemli bir kazanım olarak değerlendiriliyor.
Eren Ailesi tarafından gerçekleştirilen anlamlı bağışın, Mutki Devlet Hastanesi’nin sağlık hizmeti kapasitesinin güçlendirilmesine katkı sunması bekleniyor.
Sağlık hizmetlerine yapılan desteğin önemine dikkat çekilirken, Mutki Devlet Hastanesi’ne kazandırılan son teknoloji hemodiyaliz cihazı için Eren Ailesine teşekkür edildi.
İnsana dokunan her desteğin sağlığa yapılan değerli bir yatırım olduğu vurgulanırken, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik katkıların vatandaşların yaşam kalitesine doğrudan katkı sunduğu belirtildi.

Muhabir: Abdulaziz TALAYHAN