Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, kentteki okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geliyor. Gerçekleştirilen buluşmalarda hem güvenlik konularında bilgilendirme yapan Önder hem de çocuklara çeşitli hediyeler vererek onların yüzünü güldürüyor.

Türkiye'den Venezuela'ya Deprem Seferberliği
Türkiye'den Venezuela'ya Deprem Seferberliği
İçeriği Görüntüle

Göreve başladığı günden bu yana özellikle çocuklar ve gençlerle iletişime büyük önem veren İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, kent merkezi ve ilçelerdeki okullarda düzenlenen programlarda öğrencilerle buluşmayı sürdürüyor. Ziyaretlerde öğrencilerle sohbet eden Önder, emniyet teşkilatının görevleri hakkında bilgi vererek merak edilen soruları da yanıtlıyor.

Okullarda düzenlenen etkinliklerde öğrencilerle yakından ilgilenen Önder, çocukların güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim almasının önemine dikkat çekiyor. Polislik mesleğine dair bilgiler de paylaşan Önder, öğrencilerin hayallerini ve hedeflerini dinleyerek onlara çeşitli tavsiyelerde bulunuyor.

Ziyaretler kapsamında bazı öğrenciler emniyet müdürlüğünde de ağırlanıyor. Bu buluşmalarda öğrenciler polis araçlarını ve emniyet birimlerini yakından tanıma fırsatı bulurken, İl Emniyet Müdürü Önder de çocuklara çeşitli hediyeler veriyor. Öğrenciler ise kendileriyle yakından ilgilenen Önder’e büyük ilgi gösteriyor. Çekilen hatıra fotoğrafları ve verilen hediyeler çocuklar için unutulmaz anlara dönüşüyor.

İl Emniyet Müdürü Göksel Önder yaptığı açıklamada çocuklarla bir araya gelmenin kendileri için büyük anlam taşıdığını belirterek, eğitim kurumlarıyla iş birliğine önem verdiklerini ifade etti. Önder, çocukların güvenli bir ortamda büyümesinin en büyük hedefleri olduğunu vurgulayarak emniyet teşkilatının toplumun her kesimiyle güçlü iletişim kurmaya özen gösterdiğini söyledi.

Okulları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ettiklerini ve merak ettikleri sorulara cevap verdiklerini belirten Önder, polislik mesleğini yakından tanımanın çocuklar için önemli bir deneyim olduğunu dile getirdi. Çocukların yüzündeki mutluluğun kendilerine güç verdiğini ifade eden Önder, bilinçli bireyler yetişmesinin güvenli bir toplum için büyük önem taşıdığını ve öğrencilerle buluşmaların devam edeceğini kaydetti.

Okul yöneticileri ve öğretmenler de öğrencilerle kurduğu sıcak iletişim nedeniyle İl Emniyet Müdürü Önder’e teşekkür ederek bu tür buluşmaların çocukların polis teşkilatına olan güvenini artırdığını ifade etti.

Kaynak: İHA