Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde çocuklar arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 çocuk yaralandı. Olayın ardından yaralı çocuğun ailesi ile şüpheli çocuğun babası arasında yaşanan gerginlik polis müdahalesiyle büyümeden önlendi.
Olay, Kocasinan ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi Billur Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, N.Ö. ile ismi öğrenilemeyen başka bir çocuk arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında N.Ö. kolundan bıçaklanarak hafif yaralandı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerinin yaralı çocuğa müdahalesi için çalışma başlatıldı.
Bu sırada olayın şüphelisi olduğu belirtilen çocuğun babasının bölgeye gelmesi üzerine gerginlik yeniden yükseldi. Yaralı çocuk N.Ö. ve yakınları, şüpheli çocuğun babasına tekme ve yumruklarla saldırdı. Yaşanan kavga, polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.
Yaralı çocuk, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kayseri Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayın ardından polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli çocuk gözaltına alınırken, yaşanan bıçaklı kavga ve sonrasında çıkan saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.





