Bitlis’te tek odalı ve yaşam koşulları elverişsiz olan 5 nüfuslu bir aileye, Bitlis İyilik ve Gönüllüler Derneği tarafından yardım eli uzatıldı.
Ailenin yaşadığı evin daha sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi amacıyla derneğin girişimleriyle çalışma başlatıldı. Yapılan ek inşaatın yanı sıra evde gerçekleştirilen tadilatlarla birlikte yaşam alanı yenilenerek ailenin daha iyi şartlarda yaşaması sağlandı.
Yapılan destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren ev sahibi, Bitlis İyilik ve Gönüllüler Derneği’ne teşekkür etti.
Bitlis İyilik ve Gönüllüler Derneği Başkanı Kamuran Kızılkaya ise ihtiyaç sahibi ailelere yönelik dayanışmanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, bu tür desteklerin devam edeceğini ifade etti.
Kızılkaya, imkanlar doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya ve onların yaşam koşullarını iyileştirmeye yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.
Bitlis
Gündem
Güncel
Güroymak
Asayiş
Spor
Çevre
Sağlık
Kültür
Bitliste Bir Ailenin Hayatı Değişti
Bitlis’te tek odalı ve yaşam koşulları elverişsiz olan 5 nüfuslu bir aileye, Bitlis İyilik ve Gönüllüler Derneği tarafından yardım eli uzatıldı.
Muhabir: Gönül OLCAY
Yorumlar




