Yeni Parti’nin Türkiye genelinde sürdürdüğü teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bitlis’te kurucu il başkanlığı için adı geçen isimlerden biri olan eğitimci ve siyasetçi Ecvet Leventoğlu, siyasi tecrübesi ve örgütlenme çalışmalarıyla dikkat çekiyor.
Uzun yıllardır eğitim ve siyaset alanında görev yapan Leventoğlu’nun, Bitlis’te parti teşkilatlanma sürecine yönelik saha çalışmalarını sürdürdüğü belirtiliyor. Kentin sosyal, ekonomik ve kültürel yapısını yakından tanıdığı ifade edilen Leventoğlu’nun, örgütlenme sürecinde toplumun farklı kesimleriyle istişarelerde bulunduğu kaydedildi.
2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri döneminde Cumhuriyet Halk Partisi Bitlis İl Başkanı olarak görev yapan Leventoğlu, seçim sürecinde yürütülen saha organizasyonlarının koordinasyonunda aktif rol aldı. İl merkezi, ilçe, belde ve köylerde gerçekleştirilen çalışmaların sevk ve idaresinde görev üstlenen Leventoğlu’nun, gönüllü ekiplerin koordinasyonu ve seçmen buluşmalarının planlanmasında da yer aldığı belirtildi.
Teşkilatlanma çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Leventoğlu, güçlü bir örgüt yapısının liyakatli kadrolar, ortak akıl ve etkili saha çalışmalarıyla oluşturulabileceğini ifade etti.
Bitlis’in eğitim, tarım, turizm ve istihdam alanlarında önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Leventoğlu, siyasetin temel amacının vatandaşın sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek olduğunu söyledi. Gençlerin ve kadınların karar alma mekanizmalarında daha fazla yer aldığı, şeffaf ve katılımcı bir örgüt modeli hedeflediklerini belirten Leventoğlu, toplumun tüm kesimlerini kapsayan bir siyaset anlayışının önemine dikkat çekti.
Kurucu il başkanlığı sürecini kişisel bir makam hedefi olarak görmediğini ifade eden Leventoğlu, amaçlarının Bitlis’e hizmet edecek güçlü bir kadro oluşturmak olduğunu dile getirdi.
Yeni Parti’nin Bitlis’teki teşkilatlanma çalışmalarının önümüzdeki günlerde hız kazanması beklenirken, Ecvet Leventoğlu’nun kurucu il başkanlığı için adı öne çıkan isimler arasında yer aldığı belirtiliyor.
Spor
Bitlis
Güncel
Çevre
Asayiş
Tatvan
Gündem
Ekonomi
Hizan
Ahlat
Yeni Parti’nin Bitlis Kurucu İl Başkanlığı İçin Ecvet Leventoğlu’nun İsmi Gündemde
Yeni Parti’nin Türkiye genelinde sürdürdüğü teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bitlis’te kurucu il başkanlığı için adı geçen isimlerden biri olan eğitimci ve siyasetçi Ecvet Leventoğlu, siyasi tecrübesi ve örgütlenme çalışmalarıyla dikkat çekiyor.
Muhabir: Volkan Susem
Yorumlar



