Tüm Emlak Danışmanları Birliği (TEDB), “Terörsüz Türkiye” sürecine destek amacıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden 16 il başkanının katılımıyla Mersin’de toplantı gerçekleştirdi.

Ali Ağaoğlu’nun Aile Hayatı Gündemde: 4 Farklı Kadından 5 Çocuğu Var
Ali Ağaoğlu’nun Aile Hayatı Gündemde: 4 Farklı Kadından 5 Çocuğu Var
İçeriği Görüntüle

TEDB Genel Başkanı Hakan Akçam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sürece ilişkin ortaya koyduğu iradeyi desteklediklerini belirterek, Türkiye’nin 81 ilinde kardeşlik, huzur ve kalkınma seferberliği başlatacaklarını açıkladı.

Whatsapp Image 2026 10 13 At 11.16.03

Program kapsamında konut ve kira sorunları, istihdam, yatırımlar, kentsel dönüşüm ve bölgesel kalkınma gibi konularda saha çalışmaları yapılacak. Her ilçede vatandaşların sorunları, beklentileri ve çözüm önerileri kayıt altına alınacak.

Çalışmalar sonucunda hazırlanacak bölgesel raporun Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına sunulması hedefleniyor. TEDB, saha çalışmalarından elde edilen talepleri somut çözüm önerilerine dönüştürerek toplumsal dayanışmaya ve ekonomik kalkınmaya katkı sağlamayı amaçlıyor.

Muhabir: Volkan SUSEM