Erzincan’da Vatandaş Odaklı Hizmet Denetimi
Erzincan’da Vatandaş Odaklı Hizmet Denetimi
İçeriği Görüntüle

Eşel mobil sisteminden kademeli çıkış süreci kapsamında akaryakıt fiyatlarına yeni zam yapılması bekleniyor. 1 Kasım’da ÖTV ve KDV artışlarıyla birlikte benzinin litresine 4 lira 15 kuruş, motorinin litresine ise 3 lira 60 kuruş zam gelmesi öngörülüyor.
Bitlis’te Benzin 82 TL’yi Aşacak!
Beklenen zamların 1 Kasım’da pompa fiyatlarına yansıması durumunda Bitlis’te akaryakıt fiyatları yeni seviyelere ulaşacak. Benzinin litre fiyatının 82 TL’yi aşması, motorinin litre fiyatının ise 103 TL seviyesine çıkması bekleniyor.
Akaryakıt fiyatlarındaki olası artışın araç sahiplerinin bütçesini zorlamasının yanı sıra ulaşım ve nakliye maliyetlerine de yansıması bekleniyor.
Zamların 1 Kasım’da yürürlüğe girmesi beklenirken, nihai fiyatların yapılacak düzenlemeler ve pompa fiyatlarına yansımayla birlikte netleşmesi öngörülüyor.

Muhabir: Gönül OLCAY