1. Haberler
  2. Genel
  3. SOLOTÜRK’ten ilgi gören keşif uçuşu

SOLOTÜRK’ten ilgi gören keşif uçuşu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli’de 18 Mart’ta düzenlenecek “Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi” etkinlikleri öncesinde SOLOTÜRK, İzmit semalarında keşif uçuşu gerçekleştirdi. Dron ile görüntülenen uçuş, büyük ilgi gördü.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 18 Mart’ta gerçekleştirilecek “Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi” etkinlikleri öncesinde, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı SOLOTÜRK ekibi hazırlıklarını sürdürüyor. Gösteri uçuşuna hazırlanan ekip, etkinlik alanı ve çevresinde keşif uçuşu yaptı.

İzmit Körfezi üzerinde gerçekleştirilen uçuş, dron ile de görüntülendi. Gökyüzündeki süzülüşü izlemek isteyen vatandaşlar, Sekapark’ta bir araya gelerek heyecanla bu anlara tanıklık etti.

SOLOTÜRK ekibi, 18 Mart’ta gerçekleştireceği özel gösteriyle Çanakkale Zaferi’nin ruhunu Kocaeli semalarına taşıyacak.

SOLOTÜRK’ten ilgi gören keşif uçuşu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bitlis Doğru Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.