Antalya’nın Serik ilçesinde Alzheimer hastası 70 yaşındaki Nezir Atak’tan yaklaşık 24 saattir haber alınamıyor. Evden çıktıktan sonra kendisine ulaşılamayan Atak’ın bulunması için jandarma ekipleri bölgede arama çalışması başlattı.
Şatırlı Mahallesi’nde yaşayan ve yaklaşık 2 aydır kızı Feride Atak’ın yanında kaldığı öğrenilen Nezir Atak, dün saat 18.00 sıralarında evden çıktı. Aradan geçen süreye rağmen eve dönmeyen Atak’a ulaşamayan ailesi, durumu jandarmaya bildirdi.
İhbar üzerine ekipler bölgede geniş kapsamlı arama çalışması başlattı. Alzheimer hastası olduğu belirtilen Atak’ın son olarak D-400 Karayolu Kocayatak Kavşağı yakınlarında görüldüğü öğrenildi.
Ailesi Endişeli Bekliyor
Ailesinin kayıp haberinin ardından büyük endişe yaşadığı öğrenilirken, ekiplerin Atak’ın bulunması için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
Atak’ın daha önce Antalya’da yaşayan kızının yanına gitmek istediğini sık sık dile getirdiği belirtildi. Jandarma ekipleri, yaşlı adamın bulunması için bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.




