1. Haberler
  2. Spor
  3. Salihli Beşiktaşlılar Derneği, özel çocukları unutmadı

Salihli Beşiktaşlılar Derneği, özel çocukları unutmadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde örnek bir davranışa imza attı.

Dernek üyeleri, Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ndeki down sendromlu çocuklarla birlikte hem pasta kesti, hem de palyaçolar eşliğinde oyun oynadı.

Özel çocukları, her yıl olduğu gibi bu yılda ziyaret ettiklerini belirten Dernek Başkanı Erkan Esen, “Farkındalık gününde Salihli Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret ederek, çocuklarla eğlenceli vakit geçirdik. Bu etkinlik sayesinde onların mutluluklarına ortak olduk. Dernek olarak anlamlı günlerde özellikle çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Salihli Beşiktaşlılar Derneği, özel çocukları unutmadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bitlis Doğru Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.