Muş’un Hasköy ilçesinde 31 Ağustos’ta evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 30 yaşındaki Suat Balkaya’yı bulmak için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Hasköy’e bağlı Büvetli köyünde yaşayan Balkaya’nın bulunması amacıyla bölgede geniş kapsamlı çalışma yürütülüyor. Arama faaliyetlerine jandarma ve AFAD ekiplerinin yanı sıra güvenlik korucuları da katılıyor.

Toplam 55 personel ve 15 aracın görev aldığı çalışmalarda ekipler, Büvetli köyü çevresi ile Karasu Nehri civarında arama yaptı. Bölgedeki çalışmalara destek vermek üzere Bitlis İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis dalgıçlar da Karasu Nehri’nde arama gerçekleştirdi.

Ekipler, Suat Balkaya’ya ulaşabilmek için hem karada hem de nehirde çalışmalarını sürdürüyor. Arama faaliyetlerine havadan da destek sağlanırken, bölge dronlarla detaylı şekilde taranıyor.

Kars’ta Otomobil Ve Traktör Çarpıştı: 6 Yaralı
Kars’ta Otomobil Ve Traktör Çarpıştı: 6 Yaralı
İçeriği Görüntüle

Günlerdir kendisinden haber alınamayan 30 yaşındaki Suat Balkaya’yı bulmak için ekiplerin çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA