Muş’ta altın almak için kuyumcuya gelen yaşlı bir vatandaşın bastonunu doğrultarak yaptığı soygun şakası, iş yerinde gülümseten anlara sahne oldu. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler izleyenlerin yüzünü güldürdü.
Olay, Muş’ta faaliyet gösteren bir kuyumcu dükkânında yaşandı. Her zamanki gibi altın almak için iş yerine gelen yaşlı vatandaş, kuyumcunun diğer müşterilerle ilgilendiğini görünce bir süre bekledi. Kuyumcunun birazdan kendisiyle ilgileneceğini söylemesi üzerine bastonunu kaldıran yaşlı adam, “Kaldır ellerini, bu bir soygundur” diyerek şaka yaptı.
İlk anda neye uğradığını şaşıran kuyumcu, yaşlı adamın şaka yaptığını anlayınca kahkahalara boğuldu. Yaşanan eğlenceli anlar iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Şakanın ardından yaşlı vatandaşla ilgilenen kuyumcu, istediği altını satarak kendisini uğurladı.
Kuyumcu çalışanı Kadir Taş, yaşlı vatandaşın sık sık iş yerlerine uğradığını ve neşeli kişiliğiyle tanındığını söyledi. Olayın sabah saat 10.00 sıralarında yaşandığını belirten Taş, yaşlı adamın önce çeyrek altının fiyatını sorduğunu, ardından bastonunu kaldırarak soygun şakası yaptığını anlattı.
İlk anda birkaç saniye şaşkınlık yaşadıklarını ifade eden Taş, “Bastonunu kaldırarak ‘Bu bir soygundur’ dedi. İlk anda iki üç saniye kadar duraksadık, ardından şaka yaptığını anladık. Sonrasında hep birlikte gülüp eğlendik. Müşterimize çay ikram ederek kendisini güzel bir şekilde uğurladık” diye konuştu.
Bitlis
Tatvan
Ekonomi
Hizan
Ahlat
Spor
Çevre
Güroymak
Sağlık
Muş’ta Bastonlu Soygun Şakası Kuyumcuyu Şaşırttı
Muş'ta altın almak için kuyumcuya giren yaşlı bir amcanın, bastonunu doğrultarak kuyumcuya soygun şakası yapması üzerine ortaya ilginç görüntüler çıktı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Kaynak: İHA
Yorumlar




