Bitlis çarşı merkezinde bulunan bir çay evinde düzenlenen kahvaltı programında esnaflarla buluşan Kurtkan, yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen programda esnafın talep, öneri ve beklentileri dinlenirken, bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
Kahvaltı programının ardından çarşı esnafını ziyaret eden Kurtkan, vatandaşlarla birebir görüşerek sorun ve şikâyetleri yerinde dinledi. AK Parti’nin her zaman halkın içinde olduğunu belirten Kurtkan, çözüm odaklı siyaset anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde vatandaşla güçlü bağ kuran AK Parti teşkilatlarının sahadaki çalışmalarına aralıksız devam ettiğini vurgulayan Kurtkan, “Esnafımızın ve hemşehrilerimizin görüşleri bizim için çok kıymetlidir. Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek taleplerini dinliyor, çözüm için gerekli adımları atıyoruz” dedi.
Gerçekleştirilen ziyaretlerin birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı sunduğunu belirten esnaflar ise, kendilerini dinleyen ve sorunlarıyla yakından ilgilenen AK Parti teşkilatına teşekkür etti.





