Iğdır’da öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitim alabilmesi amacıyla Okul Güvenliği Toplantısı düzenlendi. Vali M. Fırat Taşolar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, okul çevrelerinde alınacak önlemler ve öğrencilerin güvenliğine yönelik çalışmalar değerlendirildi.
Toplantıda öğrencilerin okula geliş ve gidişleri sırasında güvenliklerinin sağlanması, okul çevrelerinde oluşabilecek risklerin önlenmesi ve mevcut güvenlik uygulamalarının daha etkin hale getirilmesi konuları ele alındı.
İlgili kurumların yürüttüğü çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, okullarda güvenli eğitim ortamının oluşturulması için alınan ve alınması gereken tedbirler üzerinde duruldu.
Öğrencilerin güvenliğinin sağlanmasında kurumlar arası koordinasyon ve iş birliğinin önemine dikkat çekilen toplantıda, güvenli eğitim ortamının sürdürülebilmesi için ortak çalışmaların devam etmesi gerektiği vurgulandı.




