Bitlis’in Güroymak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 21 yaşındaki M. İ. hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, 15 Ağustos 2026 Cumartesi günü saat 21.30 sıralarında, D-300 Karayolu’nun Günkırı Beldesi Şeyhmahmut mevkiinde meydana geldi.

Güroymak 'ta İller Bankası Heyetiyle Kritik Toplantı
Güroymak 'ta İller Bankası Heyetiyle Kritik Toplantı
İçeriği Görüntüle

Edinilen bilgilere göre, Ö. A. (E-21) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarına takla attı.

Kazada sürücü Ö. A. ile araçta yolcu olarak bulunan R. A. (K-21) ve Y. İ. (E-20) yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Araçta bulunan M. İ. (K-21) ise kaldırıldığı Güroymak Devlet Hastanesi’nde sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmesinin ardından soruşturma başlatıldı.

Muhabir: Serap Boyar