Bordo-mavililerde sakatlıklar ve cezalar nedeniyle kadro büyük ölçüde daralırken, taraftarlar yönetim ve teknik ekibe sert tepki gösteriyor.

Sakatlık ve cezalar kadroyu eritti

Oulai, Benjamin Bouchoari, Wagner Pina, Danylo Sikan ve Anthony Nwakaeme’nin yanı sıra bazı oyuncular cezalı oldukları için kadroda yer almadı. İstanbul’a neredeyse alternatifsiz bir kadroyla giden Trabzonspor’da, yedek kulübesinde ciddi bir eksiklik göze çarpıyor.

Taraftardan yönetime büyük tepki

Haftalardır transferde alternatif oyuncu çağrısı yapan taraftarlar, yönetimin bu konudaki ısrarını eleştiriyor. Yedek kulübesinde Edin Višća, genç oyuncu Cihan Çanak ve sakatlığı nedeniyle durumu belirsiz olan Felipe Augusto dışında katkı verecek isim bulunmaması, bordo-mavili camiada “skandal” olarak değerlendiriliyor.

Tekke’nin metotları tartışılıyor

Sakatlıkların artmasıyla birlikte eleştirilerin hedefinde teknik direktör Fatih Tekke de var. Taraftarlar, antrenman programlarından sezon öncesi hazırlık kampına, sağlık kurulunun çalışmalarından futbolcuların yaşam tarzına kadar birçok konunun gözden geçirilmesi gerektiğini savunuyor.

Geçtiğimiz sezon da benzer sorunlar yaşayan Trabzonspor’da sakatlıkların devam etmesi, “aynı senaryo yeniden mi yaşanacak?” sorusunu gündeme getirdi.

Yorumlar
Editör Hakkında