Karadeniz ekibi, 21 yaşındaki oyuncuyu kiralamak istese de sarı-kırmızılı yönetimin bu transfere temkinli yaklaştığı belirtiliyor.

Fotospor’un haberine göre, Samsunspor ile birlikte Kocaelispor da Metehan Baltacı’yı kadrosuna katmak için girişimde bulundu. Ancak Galatasaray’ın, Şampiyonlar Ligi kadrosunu oluştururken UEFA’nın altyapıdan oyuncu ekleme zorunluluğunu dikkate aldığı ve Metehan'ı bu listede değerlendirmeyi planladığı ifade ediliyor.

Bu nedenle Galatasaray cephesinin genç savunmacıyı kiralık olarak göndermeye şu aşamada sıcak bakmadığı öğrenildi. Teknik heyetin son kararına göre gelişme yaşanabileceği belirtilirken, Samsunspor’un transfer için ısrarcı olduğu da kulislerde konuşuluyor.

Yorumlar
Editör Hakkında