Süper Lig'de yaz transfer dönemi tüm hızıyla sürerken, Galatasaray ve Samsunspor cephesinden dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.
Transferin en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray'da iki futbolcuyla yollar ayrılırken, bu isimlerin yeni adresi büyük ölçüde netleşti. Sarı-kırmızılıların kadro planlamasında yer almayan oyunculara Karadeniz temsilcisi Samsunspor talip oldu.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Ajansspor’a yaptığı açıklamada Galatasaray’ın genç orta saha oyuncusu Eyüp Aydın ile anlaştıklarını duyurdu. Başkan Yıldırım, “Eyüp Aydın ile anlaştık. Galatasaray ile kiralık transferi için görüşmelerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı. Transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor.
Victor Nelsson Sürprizi: “Samsunspor’a Gelmek İstiyor”
Samsunspor’un transfer listesindeki asıl büyük sürpriz ise Galatasaray’ın Danimarkalı savunmacısı Victor Nelsson oldu. Başkan Yıldırım’ın açıklamaları, taraftarları heyecanlandırdı. “Nelsson’u kiralamak istiyoruz, satın alma opsiyonlu da olabilir. Carlo Holse de Nelsson’la görüştü. Nelsson, Samsunspor’a gelmek istiyor.” sözleriyle deneyimli savunmacının transfer ihtimali gündeme bomba gibi düştü.