Sarı-kırmızılı ekip, Brezilyalı file bekçisiyle her konuda anlaşmaya vardı. Ederson'un İstanbul'a geliş tarihi de netleşti.

Şampiyonlar Ligi hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Sane ve Osimhen transferlerinin ardından kaleci takviyesi için düğmeye bastı.

Fernando Muslera’nın takımdan ayrılmasının ardından 14 yıl sonra ilk kez birinci kaleci transferi yapmaya hazırlanan Cimbom, bu kritik pozisyon için dünyanın en iyi isimlerinden biri olan Manchester City’nin yıldızı Ederson’u seçti.

Uzun süren pazarlıkların ardından hem İngiliz kulübü hem de oyuncuyla anlaşma sağlandı ve transferin resmen duyurulması an meselesi.

Fanatik gazetesinden Umut Eken’in aktardığına göre; Galatasaray, Ederson ve kulübüyle kesin mutabakata vardı. Sportif A.Ş. Başkanvekili Abdullah Kavukcu, yanına bir yönetici alarak yarın ya da perşembe günü özel uçakla İngiltere’ye gidip yıldız kaleciyi İstanbul’a getirecek.

Yorumlar
Editör Hakkında