Son üç sezonda sarı-kırmızılı formayla üç şampiyonluk sevinci yaşayan ve teknik direktör Okan Buruk’un joker oyuncusu olarak görev yapan milli yıldız, İngiltere ve İtalya kulüplerinin yakın takibinde.

Premier Lig ve Serie A’dan Radar Altında
Haber Global’den Volkan Kılıç’ın aktardığı bilgilere göre, İngiltere Premier Lig ve İtalya Serie A takımları Barış Alper’in durumunu yakından izliyor. Şu an için Galatasaray’a resmi bir teklif yapılmamış olsa da, kulüplerin oyuncunun menajeri aracılığıyla temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.

Kulis bilgilerine göre bazı Avrupa devlerinin, milli futbolcunun transferi için 40 milyon euroya kadar çıkabileceği iddia ediliyor. Bu rakamın Galatasaray yönetimine iletilmiş olması, transfer sürecini daha da merak edilir hale getirdi.

Sarı-kırmızılı yönetim ve Okan Buruk, şu an için planlarını Barış Alper Yılmaz ile yola devam etme üzerine kurmuş durumda.

Ancak gelecek tekliflerin ciddiyeti ve büyüklüğü, bu kararın değişmesine yol açabilir.

Yorumlar
Editör Hakkında