Diyarbakır’da sosyal medyada yardım talebinde bulunduğu görüntüleri paylaşılan kimsesiz kadına, Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Özer Sanal destek oldu.
Önceki gün sosyal medyada yayılan görüntülerde kadının yardım istediğini gören Özer Sanal, duruma kayıtsız kalmayarak harekete geçti. Sanal, yardıma ihtiyaç duyan kadının yanında olarak gerekli desteğin sağlanmasına katkıda bulundu.
Sağlık Kontrolleri Yapıldı
Daha önce de aynı kadına esnafla birlikte çeşitli zamanlarda yardım ettiklerini belirten Sanal, kadının sağlık durumunun da kontrol edildiğini söyledi.
Gerçekleştirilen sağlık taramalarının ardından kadının müşahede altına alındığını aktaran Sanal, gerekli işlemlerin ilgili ekipler tarafından yapıldığını ifade etti.
Kimsesiz kadına yönelik yardım çalışması, sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından duyarlılık gösteren esnaf ve vatandaşların desteğinin önemini bir kez daha ortaya koydu.




