Urla ilçesinde alacak verecek meselesi nedeniyle husumet yaşadığı akrabasını öldüren zanlı, cansız bedeni otomobille getirip kahvehane önüne bıraktı. Olay ilçede büyük panik yarattı.
Edinilen bilgilere göre R.Ş. ile akrabası Gökhan Şimşek arasında bir süredir alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunuyordu. İddiaya göre zanlı, henüz bilinmeyen bir noktada Gökhan Şimşek’i otomobil içerisinde boğazını keserek öldürdü.
Daha sonra kanlar içerisindeki araçla Mermerli Çeşme mevkiine gelen zanlı, Şimşek’in cansız bedenini bir kahvehanenin önüne bıraktı.
Olayı gören vatandaşlar büyük şok yaşarken, zanlının çevrede bulunanlara “Polise haber verin, ibreti alem için yaptım” dediği iddia edildi.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 35 yaşındaki Gökhan Şimşek’in hayatını kaybettiği belirlendi.
İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cenazenin kesin ölüm nedeninin yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.
Cinayet şüphelisi R.Ş. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.




