Aksaray'da bıçaklı saldırganı tek tokatla etkisiz hale getirdi
Aksaray'da bıçaklı saldırganı tek tokatla etkisiz hale getirdi
İçeriği Görüntüle

Bursa'nın Karacabey ilçesinde ailesiyle yaşadığı tartışmanın ardından evden ayrılan 61 yaşındaki Ali Süer'den haber alınamıyor. Cep telefonunu evde bırakarak çıkan yaşlı adamı bulmak için jandarma ve arama-kurtarma ekipleri ormanlık alanda geniş çaplı çalışma başlattı.

Olay, Karacabey ilçesine bağlı Ekmekçi Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle ailesiyle tartışan Ali Süer (61), üzerinde yalnızca kıyafetleriyle evden ayrıldı. Cep telefonunu da evde bırakan Süer'in saatler geçmesine rağmen geri dönmemesi üzerine yakınları durumu jandarmaya bildirerek kayıp başvurusunda bulundu.

İhbarın ardından Karacabey İlçe Jandarma Komutanlığı koordinesinde geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Bölgeye sevk edilen AFAD, AKUT ve KUMDAK ekipleri, yaşlı adamın bulunması için çalışmalara destek verdi.

Ekipler, Ali Süer'in gidebileceği güzergâhları değerlendirerek arama faaliyetlerini Ekmekçi Mahallesi çevresindeki yoğun ormanlık alanda yoğunlaştırdı. İz takip köpekleri ile termal kameralı dronların da kullanıldığı çalışmalarda bölge adeta didik didik aranıyor.

Yetkililer, Ali Süer'i gören veya yerini bilen vatandaşların vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ya da en yakın kolluk birimine bilgi vermelerini istedi. Arama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kaynak: İHA