Bitlis Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Babalar Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gazilere yönelik anlamlı ziyaretler gerçekleştirildi.
Bitlis, Tatvan, Ahlat, Adilcevaz ve Hizan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüklerinin katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde, şehit yakınları ve gazilerin Babalar Günü kutlanırken, talep ve ihtiyaçları da dinlendi. Samimi sohbetlerin gerçekleştirildiği ziyaretlerde ailelerin hal ve hatırları sorularak devletin her zaman yanlarında olduğu mesajı verildi.
Ziyaretlerde, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerin emaneti olan aileler ile kahraman gazilerin toplum nezdindeki değerine vurgu yapıldı. Ayrıca ailelere sosyal hizmet çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
Bitlis Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Vefa Akdoğan, şehit aileleri ve gazilerin milletin en kıymetli emanetleri olduğunu belirterek, “Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerimiz ve fedakârlıklarıyla gurur duyduğumuz gazilerimizle gönül bağımızı her zaman güçlü tutmaya çalışıyoruz. Babalar Günü vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde hem büyüklerimizin dualarını aldık hem de kendilerine duyduğumuz vefa ve minnet duygularını ifade etme imkânı bulduk.” dedi.
Babalar Günü kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde, aziz şehitler rahmet ve minnetle anılırken, gazilere duyulan şükran bir kez daha dile getirildi. İl Müdürlüğü yetkilileri, şehit aileleri ve gazilere yönelik hizmetlerin aynı hassasiyet ve kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.






