1. Haberler
  2. Manşet
  3. Bitlis’te 20 adet tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibine teslim edildi

Bitlis’te 20 adet tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibine teslim edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yurt içi ile yurt dışında çok sayıda hayırsever üyesi olan “İyilik Ailesi” ve Bitlis’in Tatvan ilçesindeki iş insanı Fatih Adabağ tarafından alınan 20 adet tekerlekli sandalye, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Şahin ile iş insanı Fatih Adabağ öncülüğünde, ihtiyaç sahiplerine teslim edilmesi amacıyla Tatvan Kaymakamlığı’na gönderildi.
Tatvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca, Tatvan Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programda, tekerlekli sandalyeler Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir tarafından hak sahiplerine teslim edildi.
Program sonrası gazetecilere açıklama yapan Tatvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mesut Karaman, “İyilik Ailesi gönüllüleri olan polis memuru Mustafa Şahin ve iş insanı Fatih Adabağ öncülüğünde Tatvan ilçemize 20 adet akülü araç gönderildi. Biz de bunları burada yapmış olduğumuz program dahilinde ihtiyaç sahiplerine teslim ettik” dedi.
Tedavisinin Ankara ve Diyarbakır’da devam ettiğini belirten Umut Erat, hayali olan tekerlekli sandalyeye sahip olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Tekerlekli sandalye teslim edilen Esra Özel de mutluluğunu dile getirirken, babası Nevzat Özel ise, “Kaymakamın davetiyle buraya geldik. Gördüğümüz ilgiden çok memnun olduk. Bu hayra vesile olan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum. Bedensel engelli bireylerin yaşam alanı önceki zamanlarda çok kısıtlıydı ama son zamanlarda bu alan gayet genişledi. Kaldırım ve yolları rahat kullanamıyorlardı, sahil şeridine ulaşımda çok zorluk yaşıyorlardı. Önceki zamanlara nazaran şuan imkanlar daha iyi ama onların yaşam alanlarının daha da genişletilmesi ve ulaşımlarının daha rahat hale gelmesini istiyoruz” diye konuştu.
Tekerlekli ve akülü sandalyelerin dağıtımı sonrası hatıra fotoğrafları çektirildi.(Haber: Vahit Olcay)

Bitlis’te 20 adet tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibine teslim edildi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bitlis Doğru Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin