Bitlis Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, Narlıdere Köyü İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelerek çocuklara keyifli ve unutulmaz bir gün yaşattı.
“Merkezim Her Yerde” faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte gönüllü gençler, minik öğrencilerle çeşitli etkinlikler ve oyunlar gerçekleştirdi. Gün boyunca öğrencilerin yüzlerinde tebessüm oluşturan gönüllüler, çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi.
Bitlis Gençlik Merkezi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, gönüllü gençlerin çocuklarla kurduğu sıcak iletişim dikkat çekti. Etkinlik sonunda öğrencilerin mutluluğu renkli görüntülere yansıdı.
Gençlik Merkezi yetkilileri, “Merkezim Her Yerde” faaliyetleriyle gençlik merkezlerinin imkanlarını farklı noktalardaki çocuklarla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.
Güncel
Bitlis
Bilim
Tatvan
Adilcevaz
Asayiş
Gündem
Spor
Bitlis Gençlik Merkezi, Narlıdere Köyü İlkokulu Öğrencileriyle Buluştu
Bitlis Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, Narlıdere Köyü İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelerek çocuklara keyifli ve unutulmaz bir gün yaşattı.
Muhabir: Ceren Çalışkan
Yorumlar




