Bitlis’te Çocuklar Barış Mesajlarını Uçurtmalarla Gökyüzüne Taşıyacak
Bitlis’te Çocuklar Barış Mesajlarını Uçurtmalarla Gökyüzüne Taşıyacak
İçeriği Görüntüle

Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinde değişikliğe gidildi. Hastanenin yeni başhekimi, daha önce Güroymak Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Uzm. Dr. Ercan Kösedağ oldu.
1995 yılında Ağrı’da dünyaya gelen Uzm. Dr. Ercan Kösedağ, 2019 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Meslek hayatına Güroymak Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak başlayan Kösedağ, aynı yıl Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başladı.
2019-2024 yılları arasında uzmanlık eğitimini tamamlayan Kösedağ, Temmuz 2024’te Güroymak Devlet Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmaya başladı.
Güroymak’ta başhekimlik yaptı
Uzm. Dr. Ercan Kösedağ, Ocak 2025’te Güroymak Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atandı. Bu görevini sürdüren Kösedağ, sağlık hizmetlerinin yönetiminde edindiği deneyimin ardından Eylül 2026 itibarıyla Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görevlendirildi.
Yeni görevine başlayan Uzm. Dr. Ercan Kösedağ’ın, Bitlis Devlet Hastanesi’nde sağlık hizmetlerinin etkin ve kaliteli şekilde yürütülmesine yönelik çalışmalara öncülük etmesi bekleniyor.
Kösedağ’ın atanmasıyla birlikte Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinde yeni bir dönem başlamış oldu.

Muhabir: Serap Boyar