1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bitlis Belediyesi Kanalizasyon altyapısını güçlendiriyor

Bitlis Belediyesi Kanalizasyon altyapısını güçlendiriyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitlis Belediyesi bir taraftan kış öncesi devam işlerin toparlanması için çalışma yürütürken, diğer taraftan da bazı mahallelerde kanalizasyon alt yapısını güçlendiriyor.
Bitlis Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından, Beş Minare mahallesinde bulunan TOKİ 4. Etap’ta kanalizasyon altyapısını güçlendirmek amacıyla önemli bir projeye imza atıyor. Bu kapsamda, yaklaşık 300 metre beton büz boru döşeniyor.


Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, bölgedeki altyapı iyileştirmeleri açısından kritik bir öneme sahip. Beton büz borular, kanalizasyon sularının güvenli bir şekilde taşınmasını sağlayarak altyapının dayanıklılığını artırıyor ve su baskınlarının önüne geçilmesine yardımcı oluyor.
Yeni konut alanlarının kanalizasyon ihtiyaçlarını karşılamak ve şehirleşme sürecinde gerekli altyapıyı oluşturmak için atılan bu adım, Bitlis için büyük bir kazanım olarak değerlendiriliyor. Belediye ekipleri, çalışmaları çevreye en az rahatsızlık verecek şekilde sürdürerek projenin en kısa sürede tamamlanmasını hedefliyor. (Haber:Vahit Olcay)

Bitlis Belediyesi Kanalizasyon altyapısını güçlendiriyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bitlis Doğru Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin