1. Haberler
  2. Manşet
  3. BEÜ’de ‘Burs ve Gönüllülük Faaliyetleri’ Etkinliği düzenlendi

BEÜ’de ‘Burs ve Gönüllülük Faaliyetleri’ Etkinliği düzenlendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber:Serap Boyar
Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Burs ve Gönüllülük Faaliyetleri” etkinliğine ev sahipliği yaptı.
Rahva Yerleşkesi Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu etkinlikte, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün tanıtım filmi ve faaliyetlerini içeren slayt gösterimi yapıldı.
Hayır Hizmetleri Şube Müdürü Nurullah Bingöl, öğrencilere yönelik yaptığı sunumda, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün yükseköğrenim bursları, gönüllülük hizmetleri ve gönüllü olma süreçlerine dair ayrıntılı bilgi verdi. Bingöl, burs başvuru süreci ve gönüllülük projelerinin topluma katkıları hakkında önemli bilgiler aktararak, gençleri bu süreçlere katılmaya teşvik etti.
Etkinliğe Vakıflar Bölge Müdürü Ali Osman Ayan, Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Özşahin Kireçci, Genel Sekreter Doç. Dr. Behçet Kocaman, Sosyal Hizmet Uzmanı Enis Sabak ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilerin burs ve gönüllülük faaliyetlerine dair sorularıyla interaktif bir şekilde devam eden programda, bu fırsatların gençlerin akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sunduğu vurgulandı.
Program, vakıfların sunduğu desteklerin önemi üzerinde durulması ve öğrencilerin memnuniyetiyle sona erdi. Öğrenciler, bu tür etkinliklerin kişisel gelişimlerine katkı sağladığını belirtti.

BEÜ’de ‘Burs ve Gönüllülük Faaliyetleri’ Etkinliği düzenlendi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bitlis Doğru Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin