1. Haberler
  2. Manşet
  3. BEÜ Rektörü Prof. Dr. Elmastaş, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazıcı’yı Ziyaret Etti

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Elmastaş, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazıcı’yı Ziyaret Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bitlis Eren Üniversitesi’nin turizm alanında ihtisas üniversitesi olması dolayısıyla Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.
Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazıcı’ya bir nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede, Bitlis Eren Üniversitesi’nin turizm alanındaki gelişmeleri ve ihtisaslaşma süreci ele alındı. Özellikle üniversitenin turizm alanında ihtisaslaşması kapsamında yürütülecek projeler ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Prof. Dr. Elmastaş, Bitlis Eren Üniversitesi’nin turizm potansiyelini artırmaya yönelik projelerini Bakan Yardımcısı Yazıcı ile paylaşırken, bakanlık nezdinde sunulacak olan desteklerin önemine vurgu yaptı. Görüşmede, üniversitenin bölgedeki turizm sektörüne sağlayacağı katkıların artırılması ve gelecekte hayata geçirilecek işbirliklerinin temelleri atıldı. Bu ziyaret, Bitlis Eren Üniversitesi’nin bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak stratejileri doğrultusunda önemli bir adım olarak değerlendirildi. (Haber: Ceren Çalışkan)

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Elmastaş, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazıcı’yı Ziyaret Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bitlis Doğru Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin