Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, yapımı devam eden Mevlana Parkı Mesire Alanı Projesi'nde incelemelerde bulunarak çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Proje sahasında teknik ekip ile bir araya gelen Başkan Tanğlay, yürütülen çalışmaları yerinde değerlendirirken, projenin planlanan takvim doğrultusunda en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.
Bitlis Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mevlana Parkı Mesire Alanı'nın tamamlanmasının ardından vatandaşlara modern ve konforlu bir sosyal yaşam alanı sunması hedefleniyor. Projede yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve mesire bölümleri yer alacak.
Şehrin sosyal yaşamına önemli katkı sağlaması beklenen Mevlana Parkı Mesire Alanı'nın, ailelerin doğayla iç içe vakit geçirebileceği yeni bir buluşma noktası olması amaçlanıyor. Belediye ekipleri, projenin kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

YKS Sonucu Kader Değildir, Tercih Ciddiyettir
YKS Sonucu Kader Değildir, Tercih Ciddiyettir
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 07 22 At 00.31.11

Muhabir: Abdulaziz Talayhan