1. Haberler
  2. Manşet
  3. Başkan Tanğlay, içme suyu projelerini yerinde inceledi

Başkan Tanğlay, içme suyu projelerini yerinde inceledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, şehirde başlatılan yeni içme suyu projelerini yerinde inceledi. Kuraklık nedeniyle ileride yaşanabilecek su sıkıntılarına karşı tedbir almak amacıyla başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Tanğlay, projenin detaylarını kamuoyuyla paylaştı.
Başkan Tanğlay, “İlimiz ve ülkemiz genelinde yaşanan kuraklık nedeniyle ileriki yıllarda yaşanabilecek içme suyu sıkıntılarına karşı önlem almak amacıyla Duav Bölgesi’nde yeni isale hattı ve betonarme içme suyu deposu yapımına başlanmıştır” dedi. Projenin 5 bin 315 metre boru kullanılarak yeni bir isale hattı döşenmesi ve 500 metreküplük betonarme içme suyu deposu ile 50 metreküplük su toplama odasının inşasını içerdiğini belirtti.
Tanğlay, bölgedeki içme suyu kalitesine de dikkat çekerek, “Suyumuz, bölgenin en kaliteli içilebilir suyu niteliğindedir” ifadesini kullandı.
Bu yeni hattın özellikle Yükseliş, Taş, Zeydan, Muştakbaba ve Saray mahallelerine hizmet edeceğini söyleyen Başkan Tanğlay, projenin önemine vurgu yaparak çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını belirtti. (Haber Gönül Olcay)

Başkan Tanğlay, içme suyu projelerini yerinde inceledi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bitlis Doğru Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin