Bartın’ın Kozcağız beldesinde bir kişi, birlikte yaşadığı evin bahçesinde ölü bulundu. Olayla ilgili ev arkadaşı gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.

Olay, Kozcağız beldesine bağlı Bakraçboz köyünde meydana geldi. İddiaya göre, aynı evde yaşayan 55 yaşındaki A.B. ile Osman Togo arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.B.’nin eline geçirdiği çekiçle Togo’ya saldırdığı ve ağır yaralanmasına neden olduğu öne sürüldü.

İddiaya göre A.B., hayatını kaybeden arkadaşının cenazesini evin bahçesine taşıdıktan sonra üzerini ağaç dallarıyla örttü. A.B.’nin olayı bir yakınına anlattığı, yakınının da durumu jandarmaya bildirdiği belirtildi.

İhbar üzerine adrese gelen jandarma ekipleri, bahçede Osman Togo’nun cansız bedenine ulaştı. Olayın ardından çalışma başlatan ekipler, A.B.’yi Boğaz mevkisinde yakalayarak gözaltına aldı.

Osman Togo’nun cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Togo’nun ölümünün çekiç darbeleri sonucu mu yoksa boğulma nedeniyle mi gerçekleştiği, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

Kayseri’de Binada Şoke Eden Olay
Kayseri’de Binada Şoke Eden Olay
İçeriği Görüntüle

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan A.B. adli makamlara sevk edildi. Şüphelinin daha önce de kavga ve yaralama gibi çeşitli suçlardan kaydının bulunduğu ve geçmişte cezaevinde kaldığı öğrenildi.

Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Dereköy nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilen Osman Togo’nun bir süredir A.B. ile birlikte seyyar satıcılık yaptığı ve aynı evde yaşadığı kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA