1. Haberler
  2. Manşet
  3. Ahlat’ta Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Toplantısı Gerçekleştirildi

Ahlat’ta Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Toplantısı Gerçekleştirildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitlis’in Ahlat ilçesinde 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İş ve İşlemleri ile Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” konulu toplantısı gerçekleştirildi.
Kaymakam Batuhan Bingöl’ün başkanlık ettiğini toplantıya Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Eğitim Müfettişleri Başkan Vekili Hakan Yalavuz, Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Akgün, Şube Müdürü Mehmet Kara, Ahlat’taki okul ve kurum müdürleri katıldı.
Toplantıda; 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılına ilişkin iş ve işlemler, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeline ilişkin iş ve işlemler, okulların eğitim öğretime hazır hale getirilmesi noktasında yapılması gereken çalışmalar, devam eden inşaat ve güçlendirme çalışmaları ile önümüzdeki eğitim döneminde yapılması planlanan sportif, sanatsal ve kültürel alandaki etkinlikler ele alındı.
İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, 2024-2025 eğitim öğretim yılında uygulanacak olan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin öğrencilerin hem zihinsel hem de ahlaki gelişimini gözeten, medeniyet kurma hedefi taşıyan bir anlayış üzerine kurulduğunu belirtti.
Gür, öğrencilere kazandırdığı yeni bakış açılarını paylaşarak, bu modelin gençlerin hem akademik hem de sosyal gelişimlerini desteklemeyi amaçladığını vurguladı.

Gür, “Türkiye Yüzyılı hedefimiz sadece bir ufuk değil, aynı zamanda bu aziz vatanın her ferdinin geleceğine dair güçlü bir taahhüttür. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli yeni müfredatla, öğrencilerimizin hem geçmiş hem bugün hem de gelecek üçgenini daha iyi kavraması sağlanacak.” dedi.
Programın sonunda ‘Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin detayları konuşuldu. (Haber:Serap Boyar)

Ahlat’ta Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Toplantısı Gerçekleştirildi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bitlis Doğru Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin