1. Haberler
  2. Genel
  3. Adilcevaz Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı

Adilcevaz Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Adilcevaz Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında, belediyede taşerondan kadroya geçen şirket işçilerinin özlük haklarını iyileştirmek ve çalışma koşullarını daha da geliştirmek amacıyla Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri başladı.
Adilcevaz Belediye Başkanı Av. Abdullah Akbaba, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Belediyemizde taşerondan kadroya geçen şirket işçilerimizin özlük haklarını iyileştirmek, çalışma koşullarını daha da ileriye taşımak amacıyla Hizmet-İş Sendikası ile Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine başladık” dedi.
Başkan Akbaba, çalışanların emeğini ve alın terini en iyi şekilde değerlendirmek için süreci karşılıklı anlayış ve iş birliği içerisinde sürdüreceklerini belirterek, “Sürecin tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Adilcevaz Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bitlis Doğru Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.