Adilcevaz Belediye Başkanı Av. Abdullah Akbaba, çarşı merkezinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek amacıyla düzenli olarak halkla bir araya gelen Başkan Akbaba, bu buluşmaların önemine vurgu yaptı.
Başkan Akbaba, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Her zaman olduğu gibi yine hemşehrilerimizle bir aradayız. Onların talep ve önerilerini dinlemek, çözüm yollarını birlikte geliştirmek bizim için çok kıymetli. Bizler, halkımızın gücünü ve desteğini arkamızda hissettiğimiz sürece daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Bize gönüllerinde yer açan ve samimiyetleriyle gücümüze güç katan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”
Vatandaşlar, Başkan Akbaba’nın sorunlarını dinlemesinden ve çözüm üretmek için gösterdiği çabalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Adilcevaz Belediye Başkanı Abdullah Akbaba Vatandaşlarla Buluştu
