Adana’nın Çukurova ilçesinde arkadaşlarıyla balık tuttuğu sırada Seyhan Baraj Gölü’ne düşerek kaybolan 25 yaşındaki Müslüm U.’nun cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Çukurova ilçesine bağlı Dörtler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, arkadaşlarıyla göl kıyısında balık tutan Müslüm U., henüz bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybederek suya düştü. Bir süre suda çırpınan genç, daha sonra gözden kayboldu.

Muş’ta Yangın Faciası: 5 Büyükbaş Hayvan Telef Oldu
Muş’ta Yangın Faciası: 5 Büyükbaş Hayvan Telef Oldu
İçeriği Görüntüle

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve su altı polis ekipleri sevk edildi. Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları gece boyunca devam etti. Sabah saatlerinde sürdürülen çalışmalar sonucunda 25 yaşındaki gencin cansız bedenine ulaşıldı.

Sudan çıkarılan Müslüm U.’nun cenazesi, otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, olayın meydana gelişine ilişkin inceleme başlattı.

Kaynak: İHA