1. Haberler
  2. Manşet
  3. Milli Sporcular Rektör Elmastaş’ı makamında Ziyaret Etti

Milli Sporcular Rektör Elmastaş’ı makamında Ziyaret Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber:Vahit Olcay
Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Prof. Dr. Fatih Hazar ile birlikte, Antrenörlük Eğitimi Bölümü’ne ÖSYM Milli Kontenjanı ile yerleşen dünya ve Avrupa şampiyonu milli sporcuları makamında ağırladı. Ziyarete, Muaythai ve Kick Boks branşlarında önemli dereceler elde eden Özlem Melek Korkmaz ve Seyit Ali Arıcı ile atletizmde başarı gösteren Caner Can Tunçtan ve Taner Tunçtan katıldı.
Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, sporcuları tebrik ederek, hem akademik hem de sportif başarılarını sürdürebilmeleri için üniversitenin her türlü desteği sağlayacağını belirtti. Ziyaret sırasında Prof. Dr. Elmastaş, sporculara Eren Holding ile yapılan protokol çerçevesinde burs desteği sağlanacağını müjdeleyerek, bu desteğin eğitim hayatlarında onlara önemli katkılar sunacağını vurguladı.
Milli sporcular, sunulan destekten dolayı Rektör Elmastaş’a teşekkür ederek, başarılarını daha da ileriye taşımak için kararlı olduklarını ifade ettiler. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Milli Sporcular Rektör Elmastaş’ı makamında Ziyaret Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bitlis Doğru Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin