1. Haberler
  2. Manşet
  3. Milli Eğitim Müdürü Gür, okulları ziyarete devam ediyor

Milli Eğitim Müdürü Gür, okulları ziyarete devam ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitlis Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, eğitim kalitesinin yükseltilmesi, okullardaki eksikliklerin zamanında teşhis edilmesi için okul ziyaretlerini sürdürüyor.
Önceki gün beraberinde Eğitim Müfettişleri Başkan Vekili Hakan Yalavuz ile birlikte Ahlat Erzen Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Gür, “Öğrencilerimiz ve öğrencilerimizin hayatlarını şekillendiren, onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya gayret eden ve toplumun gelişmesine katkı sağlayan öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek sınıfları ziyaret ettik. Öğrencilerimizin derslerine iştirak ederek, geleceğe dair hedefleri ve beklentileri hakkında keyif dolu bir sohbet gerçekleştirdik” dedi.
Gür, açıklamasında şunları ifade etti:
“Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, millî ve manevi değerler ile maddi gelişmeyi hedefleyen bütüncül bir eğitim modelidir. Bu model, eğitimin geçmişle bağlantısını korurken aynı zamanda geleceğe yönelik ufuklar açmayı amaçlamaktadır. Öğrencilerimizi millî bilince sahip, ahlaklı ve erdemli nesiller yetiştirmeyi hedefleyerek toplumsal birlikteliği pekiştirmeyi ve güçlü bir toplum oluşturmayı amaçlar. Bizlerde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda öğrencilerimizi, toplumsal değerlere duyarlı olan, çözüm odaklı düşünebilen ve geleceğin sorumluluk sahibi vatandaşları olarak yetiştireceğiz. Bu sayede, evlatlarımız yarınlara daha güçlü adımlarla ilerleyeceklerdir.” (Haber:Abdülaziz Talayhan)

Milli Eğitim Müdürü Gür, okulları ziyarete devam ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bitlis Doğru Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin