1. Haberler
  2. Manşet
  3. Bitlis’te Amatör Spor haftası açılış programı düzenlendi

Bitlis’te Amatör Spor haftası açılış programı düzenlendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitlis’te her yıl 07-11 Ekim 2024 tarihleri arasında değişik müsabakalarla kutlanan Amatör Spor Haftası açılış programı ile başladı.
Atatürk Mahallesindeki Cumhuriyet Meydanında toplanan sporcular, antrenörlerle birlikte kortej yürüyüşüne katılan Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, beraberinde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Bitlis Temsilcisi ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış ile birlikte 8 Ağustos Stadyumuna kadar yürüyüş yaptı.


Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Bitlis Valisi Ahmet Karakaya bir konuşma yaptı. Sporun insanları geliştirdiğine değinen Vali Karakaya, kendilerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.
Sporun birleştirici gücü olduğunu da ifade eden Bitlis Valisi Karakaya şunları söyledi:
“Spor insanların kendisine vakit ayırması demektir. Spor insanın kendisini iyi hissetmesi için yaptığı aktivitelerdir. Biz gençlerimizin spor yaparak, devamında kendilerine kültürel faaliyetler yaparak kendilerini daha iyi hissedeceklerine inanıyoruz. Gençlerimizin bütün kötü alışkanlıklardan uzak kalması için sporun önemini biliyoruz. Bizlerde elimizden geldiğince spora destek vermeye çalışacağız.”
Açılışta konuşan Gençlik ve Spor Müdürü Bilal Elkatmış ise, “Bir hafta boyunca çeşitli spor dallarında devam edecek olan etkinliklerimizde vatandaşlarımızı spor yapmaya davet ediyoruz.

Bu program özellikle çocuklarımızın spora başlaması için en önemli etkinliklerimizden biridir. Ayrıca gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak tutacak en güzel etkinliğin spor olduğuna inanıyoruz. Sporun ülkemizdeki birleştirici gücünü hepimiz görmekteyiz. Bitlis’te de sporla bir çok zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, müsabakalarda tüm sporcularımıza başarılar dilerim.” dedi.
Program öğrencilerin halkoyunları gösterileri, sportif gösterileri ile sona erdi. (Haber:Gönül Olcay)

Bitlis’te Amatör Spor haftası açılış programı düzenlendi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bitlis Doğru Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin