1. Haberler
  2. Genel
  3. İçme Suyu Sorununa Kalıcı Çözüm Geliyor

İçme Suyu Sorununa Kalıcı Çözüm Geliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Adilcevaz Belediye Başkanı Av. Abdullah Akbaba’nın talimatıyla geçtiğimiz yıl 1844 metre rakımda başlatılan sondaj çalışmalarında önemli bir aşama daha geride bırakıldı. Selçuklu Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sorununu çözmek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, 130 metre derinlikte suya ulaşıldı.
Sondaj kuyusuna dalgıç pompaların yerleştirilmesiyle birlikte suyun mahalleye ulaştırılması süreci başlatıldı. Mevcut içme suyu depoları ile birlikte yeni inşa edilecek depolara aktarılacak su sayesinde, mahallenin içme suyu ihtiyacı kalıcı olarak karşılanacak.
Belediye yetkilileri, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirterek, “Çünkü vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık” mesajını paylaştı.
Selçuklu Mahallesi sakinlerine hayırlı olması temennisiyle, bölge halkına kaliteli ve kesintisiz içme suyu hizmeti sunulması hedefleniyor.

İçme Suyu Sorununa Kalıcı Çözüm Geliyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bitlis Doğru Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin