Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programı kapsamında Hüsrevpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu buluşmada mikrofon vatandaşlardaydı.

Programda Başkan Tanğlay, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek, Bitlis Belediyesi tarafından yürütülen projeler hakkında kapsamlı bilgi verdi. Halkla doğrudan iletişim kurmanın önemine dikkat çeken Başkan Tanğlay, “Bitlis’te ortak akıl ve istişareyle hareket ediyoruz. Her mahallemizin önceliği farklı, her vatandaşımızın sesi bizim için kıymetli,” dedi.
Toplantı boyunca devam eden altyapı çalışmaları ve çevre düzenlemeleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Vatandaşların dile getirdiği talepler tek tek not alınırken, çözüm odaklı belediyecilik anlayışı vurgulandı. Başkan Tanğlay, “Etkin, hızlı ve çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz. Yeni eser ve hizmetleri şehrimize kazandırmak için gece gündüz sahadayız,” ifadelerini kullandı.
Programa AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Eyüp Eroğlu, AK Parti Bitlis İl Başkanı Kadir Köstekçi, Gençlik Kolları Başkanı Vahit Orak ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Yoğun ilgi gören programın sonunda Başkan Tanğlay, vatandaşlara teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.