Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde çoğunluğunu öğretmenlerin oluşturduğu doğa yürüyüşü düzenlendi. Hafta sonu havanın da güzel olmasını fırsat bilen bir grup öğretmen, Adilcevaz Milli Eğitim Müdürlüğü ve Süphan Trek Travel Firması tarafından düzenlenen Doğa yürüyüşüne katıldı.

Adilcevaz ilçe girişinde ihtişamıyla duran Adilcevaz kalesi etrafında düzenlenen yürüyüşe katılan öğretmenler bol bol fotoğraf çektirip, doğanın sunduğu güzellikleri ölümsüzleştirdi.
Öğretmenler, “Arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik ruhu içerisinde Moral ve motivasyonlarını yükselten çok güzel bir program oldu. Geziyi düzenleyen ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu tarz sosyal gezi ve etkinliklerin devamını diliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.