DOLAR33,9818% 0.11
EURO37,7251% -0.39
STERLIN44,7272% -0.19
FRANG40,3201% 0.25
ALTIN2.728,39% -0,66
BITCOIN54.216,000.781

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ’NDE TANITIM VE TERCİH GÜNLERİ BAŞLADI

Yayınlanma Tarihi : Google News
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ’NDE TANITIM VE TERCİH GÜNLERİ BAŞLADI

Bitlis Eren Üniversitesi, tercih dönemi için tanıtım çalışmalarına başladı. Üniversitenin Rahva Yerleşkesi’nde kurulan tercih ve tanıtım standı, 25 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında yapılacak tercihlerde öğrencilere rehberlik etmek amacıyla hizmet veriyor. Üniversitenin akademisyenleri tarafından yönetilen stantta, adaylara ve velilere üniversite hakkında ayrıntılı bilgiler sunuluyor. Tanıtım günleri kapsamında, ziyaretçilere üniversitenin programları, imkanları ve kampüs hayatı hakkında bilgi veriliyor.

Tanıtım standını ziyaret eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Yılmaz, yaptığı açıklamada, Eren Holding ve Kanık Şirketler Grubu’nun üniversite öğrencilerine sağladığı önemli burs imkanlarına dikkat çekti. Prof. Dr. Yılmaz, Bitlis Eren Üniversitesinin sunduğu eğitim kalitesine ve öğrencilere sağladığı çeşitli imkanlara vurgu yaparak, “Üniversite olarak, öğrencilerimizin sadece akademik anlamda değil, sosyal ve kültürel anlamda da gelişimlerini destekliyoruz. Amacımız, öğrencilerimize en iyi eğitim ortamını sunmak ve onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır,” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Yılmaz’a Genel Sekreter Doç. Dr. Behçet Kocaman, Kurumsal İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Zakir Sarıkaya ve Kalite Koordinatörü Öğretim Görevlisi Hakan Tuzcu eşlik etti. Tanıtım ve Tercih Günleri, öğrenci adaylarının Bitlis Eren Üniversitesini yakından tanıması ve tercih sürecinde doğru kararlar vermesi için önemli bir fırsat sunuyor. Üniversite yetkilileri, aday öğrencileri ve velilerini stantlarını ziyaret etmeye davet ediyor. GÖNÜL OLCAY

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.