DOLAR33,9818% 0.11
EURO37,7251% -0.39
STERLIN44,7272% -0.19
FRANG40,3201% 0.25
ALTIN2.728,39% -0,66
BITCOIN54.216,000.781

BİTLİS BELEDİYESİ’NDEN PARKLARDA BAKIM VE ONARIM SEFERBERLİĞİ BAŞLADI

Yayınlanma Tarihi : Google News
BİTLİS BELEDİYESİ’NDEN PARKLARDA BAKIM VE ONARIM SEFERBERLİĞİ BAŞLADI

Bitlis’te parklarda bakım ve onarım çalışmalarını belirli periyotlarla sürdüren Bitlis Belediyesi çalışmaları kısa süre içinde tamamlamayı hedefliyor. Bitlis şehir merkezindeki oyun alanlarında deforme olmuş kauçuk zeminlerin yenilenmesi çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, son günlerde Kültür Parkı da dahil olmak üzere birçok parkta zemin yenileme çalışması gerçekleştirerek Hüsrevpaşa Mahallesi’ndeki parklarda deforme olmuş kauçuk zeminlerin yenilenmesi çalışmalar arasında yer alıyor.

Özellikle çevre sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanan bu çalışmalar çocukların güvenli ve eğlenceli vakit geçirdiği oyun parklarının daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi için başlatılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, parkların güvenli, temiz ve düzenli hizmet sunmasının önemine dikkat çeken Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, “Çocuk oyun gruplarının bulunduğu alanlarda kauçuk zemin kaplama çalışmalarına devam eden ekiplerimiz, çocukların en ufak bir düşme anında yara almalarını engellemek için önlem alıyor.

Parklarımızda gerçekleştirilen çalışmada, çocuk oyun gruplarının bulunduğu alanlardaki deforme olmuş zeminlerin kauçuk kaplamalarını yeniliyoruz. Vatandaşlarımızın huzur içerisinde kullanabilecekleri alanlar oluşturmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu alanları kullanırken duyarlı davranmalarını bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. Bitlis Belediyesi’nin yürüttüğü bu çalışmalar, şehrin daha yaşanabilir ve estetik bir görünüme kavuşması için önemli adımlar olarak değerlendirilirken,  Belediye ekipleri, parkların modern ve güvenli alanlar haline gelmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gönül OLCAY

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.